Op zoek naar jouw favoriete WeightWatchers® recept

De WW diëtiste geeft tips!
Gepubliceerd op 13 december 2019

De favoriete WW recepten van onze diëtiste

Onze diëtisten weten als geen ander dat je gezond én lekker kunt eten. We hebben daarom aan diëtiste Nicky gevraagd om haar favoriete WW recepten te delen. Probeer ze eens uit!

  • Prei-ovenschotel met tartaar en aardappelen - Nicky: “Het fijne aan ovenschotels vind ik dat je ze op voorhand kan klaarmaken. Zo hoef ik 's avonds na het werk alleen maar de schaal in de oven te zetten en binnen een half uur staat er een gezonde maaltijd op tafel. In het half uur dat de schaal in de oven staat, kan ik nog heel wat andere dingen regelen én ik heb na het eten enkel een ovenschaal en wat borden en bestek die ik de vaatwasser hoef te stoppen.
  • Fruitspiesjes met witte chocolade - Nicky: “Ik ben gek op witte chocoladefondue. Alleen het 'probleem' dat ik er mee heb, is dat ik het moeilijk kan doseren. Meestal is de chocolade al voor mijn fruit op en mocht er eens wat chocolade over zijn, dan lepel ik dit tot de laatste druppel op. Daarom helpt het me om het fruit op voorhand te besprenkelen met een afgewogen portie witte chocolade. En dat is ineens ook een leuke bezigheid met mijn dochtertje!”

Duizenden WW recepten

Ben je WW Member, dan heb je toegang tot een database met meer dan 5.000 recepten. Je vindt de recepten in de WW app of wanneer je inlogt op onze website. Deze recepten zorgen voor jouw dagelijkse inspiratie voor gezonde maaltijden op elk moment van de dag. Of je nu zoekt naar een recept voor een snelle doordeweekse maaltijd, gezonde lunchideeën of heerlijke desserts; we hebben genoeg recepten waar je blij van wordt! De Points® hebben we al voor je uitgerekend; zo maak je gemakkelijk en snel een gezonde keuze.

WW nieuwsbrief

Heb je de smaak te pakken en wil je graag wekelijks nieuwe recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor de WW nieuwsbrief en wordt elke week verrast met drie heerlijke, gezonde WW recepten.