De favoriete vegetarische recepten van WeightWatchers® Members

Gepubliceerd op 4 april 2019

Steeds meer mensen gaan vegetarisch eten of kiezen er bewust voor om een x-aantal dagen per week geen vlees of vis te consumeren. Als je het WW programma volgt is vegetarisch eten geen probleem. Maar let er wel op dat je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Dankzij de ZeroPoint® voedingsmiddelen heb je genoeg opties. Bovendien staan er in onze uitgebreide receptendatabase ook vegetarische recepten. Veel WW Members hebben die al ontdekt, hieronder delen ze hun favorieten vegetarische gerechten van WW. Laat je inspireren!

Nathalie | Griekse risotto 

“Ondertussen heb ik al verschillende varianten op de Griekse risotto gemaakt. Ik maak meestal één keer het originele recept en geef er naderhand mijn eigen draai aan. Bij deze risotto liet ik de fetakaas weg en deed ik er kikkererwten bij. Ook met kruiden kun je weer een andere draai aan dit gerecht geven. In plaats van marjolein en rozemarijn nam ik komijn, kaneel en gerookt paprikapoeder. Heel lekker!
Het is zeker een makkelijk recept, zoals bijna alle WeightWatchers recepten trouwens. En de dag erop smaakt het nog beter!”

Marije | Groentelasagne met pijnboompitten 

“Ik eet deze vegetarische lasagne graag omdat dit het ultieme comfortfood is wat je altijd denkt op te moeten geven alles je wilt afvallen. Namelijk met pasta en kaas. Dit recept bewijst dat dat dus helemaal niet hoeft en dat je daar gewoon nog van kunt genieten."

Annelies | Vegetarische halloumiburgers in pita’s 

“Deze burgers zijn bij mij thuis een groot succes. De kinderen smullen ervan, en ikzelf ook natuurlijk! In plaats van pitabroodjes gebruiken we ook weleens meergranenbroodjes die ik afbak in de oven. En om de maaltijd compleet te maken bakken we nog wat frites in de airfryer.”

Ilse | Veggie wrap 

“Omdat ik onregelmatig werk heb ik vaak wat meer tijd om een lekkere lunch klaar te maken. Ik probeer zoveel mogelijk te variëren, maar deze veggie wrap is toch wel mijn favoriet. De saus van cottage cheese met gember en mosterd is de echte smaakmaker van deze wrap. Wat betreft de groenten houd ik me niet altijd aan het recept, want ik heb altijd nog wel wat restjes groenten in de koelkast liggen die ik hiervoor kan gebruiken.”