Dankbaarheid maakt gelukkig

Donderdag 24 mei
Gepubliceerd op 28 juli 2018

In deze blog vertelt WeightWatchers® Member Nadine (33 jaar) waar ze dankbaar voor is.

Ik ben dankbaar voor… Al het moois in mijn leven, de kleine dingen en de grote. Als ik er echt goed over nadenk heb ik veel meer dingen waar ik dankbaar voor ben, dan dingen waar ik niet dankbaar voor ben. Ik ben vooral ook dankbaar voor mijzelf, want alleen ík kan doen wat ik wil.

Mijn afslankavontuur begon in januari 2017. Ik ben nu 14,5 kg lichter. Ook ik ben weleens gevallen, maar doordat ik vroeg of laat altijd weer opstond ben ik nu een dankbaar en gelukkig mens. Maar er is zoveel meer dan alleen de weegschaal! Er zijn veel kleine geluksmomentjes. Bijvoorbeeld de eerste keer dat je ‘nee’ zegt tegen iets dat je altijd at, maar nu niet meer wilt. Of de eerste centimeter die eraf is. En geloof me, hoe meer je bij deze momenten stilstaat, hoe vaker je ze ervaart. Zeg tegen dat duiveltje op je schouder dat je vandaag voor jezelf kiest! Hoe meer je dat doet, hoe beter jij je gaat voelen.

Wees dankbaar voor je afslankavontuur. Het is een bijzondere reis, en dat heb je aan jezelf te danken! Geniet ervan, ook als het even wat minder gaat.

Nadine