Sandra en Sarah hebben nu allebei een gezonde levensstijl

Gepubliceerd op 5 februari 2019

Moeder Sandra en dochter Sarah zijn samen succesvol afgevallen met WW. Ze weten nu wat gezonde voeding is en voelen zich veel beter. Laat je inspireren door hun verhaal!

Sandra: “Ik kon gewoon geen meter meer lopen zonder buiten adem te raken. Ik voelde me erg slecht, had pijn aan mijn gewrichten, en een te hoge bloeddruk. De bedrijfsarts vond dat het tijd was voor een gastric bypass (maagverkleining). Een operatie! Dat wilde ik niet! Ik vroeg aan de bedrijfsarts om nog een laatste kans en ik schreef me in bij WW. Samen met mijn dochter Sarah hebben we van WW onze levensstijl gemaakt. Met resultaat! Ik weet nu wat gezonde voeding is en heb voldoende motivatie om mijn gezonde levensstijl vol te houden.

Ik ben, mede dankzij mijn WW Coach, 56 kg afgeslankt en weeg nu 112,5 kg. Mijn gezondheid is enorm verbeterd en ik kan mijn werk weer aan. Maar ik ga nog door tot ik mijn streefgewicht heb bereikt! “

Sarah: “Ik zat niet lekker in mijn vel en had geen zelfvertrouwen meer. Ik kon geen leuke kleding vinden en voelde me geen mooie jonge meid. Het was tijd voor verandering, ik wilde leren wat gezonde voeding was en een gezonde levensstijl ontwikkelen. Samen met mijn moeder ging ik wekelijks naar de WW Workshop. We motiveerden elkaar enorm! De workshop was voor ons me-time, en we kregen daar de nodige motivatie van de WW Coach.

Ik ben nu net als mijn moeder 56 kg afgeslankt en weeg momenteel 80 kg. Ook ik ga nog door tot een gezonde BMI. Ik ben trots op mijn moeder, én op mezelf! De complimenten die ik krijg zijn zo hartverwarmend! Bovendien motiveren ze mij om deze gezonde levensstijl nooit meer los te laten. Ik hoop dat andere meiden net als ik mijn verhaal lezen en leren dat ze zich kunnen herpakken en gezond leren leven met WW.”